Food Safety Politiikka

 

Vehviläinen uskoo, että menestys perustuu korkealaatuisten tuotteiden, pakkausten ja palveluiden tarjoamiseen, jotka täyttävät tai ylittävät asiakkaiden ja kuluttajien odotukset. Tämän periaatteen ytimessä on vastuu varmistaa yhtiön valmistamien tuotteiden korkein elintarviketurvallisuus.  

Yhtiö on sitoutunut jatkuvasti vahvistamaan valmistamiensa tuotteiden laatua ja ylläpitämään kuluttajien luottamusta tuotteisiinsa kehittämällä ja toimeenpanemalla laadun ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmiä, standardeja ja käytäntöjä. Kaikki Vehviläisen toiminta-alueet ovat sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen, jonka tehokkuutta mitataan, arvioidaan ja validoidaan säännöllisesti sekä sisäisesti että ulkoisesti.  

Vehviläinen uskoo, että laadun ja elintarviketurvallisuuden takaaminen on kaikkien työntekijöiden yhteinen vastuu. Tämä koskee erityisesti niitä, joiden työtehtävät vaikuttavat suoraan raaka-aineisiin, pakkauksiin, tuotantoon, varastointiin ja tuotteiden kuljetuksiin.  

Vehviläisen elintarviketurvallisuus- ja laatuperiaatteet: 

  • Valmistaa ja toimittaa tuotteita, jotka vastaavat korkeimpia elintarviketurvallisuus- ja laatustandardeja.  
  • Täyttää tai ylittää kaikki lakisääteiset ja säädösten mukaiset vaatimukset laadun ja elintarviketurvallisuuden osalta.  
  • Varmistaa kestävän elintarviketurvallisuuden ja laadun suorituskyvyn ottamalla käyttöön ja sertifioimalla tehokkaan laadunhallintajärjestelmän FSSC 22000.  
  • Vahvistaa laadunhallintajärjestelmän tehokkuus kansainvälisten standardien ja muiden sisäisten ja ulkoisten auditointiprosessien avulla.  
  • Kehittää elintarviketurvallisuuteen ja laatuun liittyvää osaamista ohjelmien avulla, jotka kasvattavat teknistä taitotasoa, lisäävät tietoisuutta, hallitsevat riskejä ja edistävät jatkuvaa kehitystä.  
  • Tarkistaa säännöllisesti elintarviketurvallisuuspolitiikkaa, -standardeja ja -menettelyjä hallitakseen tehokkaasti tuotteisiin, prosesseihin ja teknologioihin liittyviä riskejä.  
  • Sisällyttää elintarvikkeiden turvallisuus- ja laatustrategiat vuotuiseen liiketoimintasuunnitteluprosessiin, jotta elintarviketurvallisuus ja laatu säilyvät toimintojen keskeisenä osana.  
  • Asettaa vuosittain mitattavissa olevat elintarviketurvallisuus- ja laatutavoitteet sekä toiminnoille että konsernitasolle jatkuvan parantamisen ja standardien noudattamisen takaamiseksi.  
  • Varmistaa, että toimittajat ja urakoitsijat omaksuvat samat elintarviketurvallisuutta ja laatua koskevat sitoumukset, valvoen toimitettuja materiaaleja ja palveluita auditointien ja saapuvien tuotteiden tarkastusten avulla.  
  • Viestiä elintarviketurvallisuusnäkökohdista ja -vaatimuksista tavarantoimittajille, urakoitsijoille, asiakkaille ja kuluttajille määrittelemällä ainesosien ja pakkausmateriaalien erittelyt sekä tuotteiden varastointi- ja kuluttajaohjeet.  
  • Viestitä elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun näkökohdista, strategioista sekä suorituskyvystä yhteistyökumppaneille, kuluttajille, asiakkaille ja keskeisille sidosryhmille, jotka vaikuttavat tai joihin vaikuttavat yhtiön elintarviketurvallisuus- ja laadunhallintajärjestelmät.  

Toimitusjohtajana olen vahvasti sitoutunut laatu- ja elintarviketurvallisuuspolitiikkaan kaikessa yrityksen toiminnassa. Tämän politiikan menestyksekäs toteuttaminen on koko Vehviläisen työyhteisön vastuulla. Jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli tavoitteidemme saavuttamisessa organisaation kaikilla tasoilla ja toiminta-alueilla. 

 

 

 

Siilinjärvi 25.2.2025 Pekka Vehviläinen 

Tule käymään

Kasurilanmäentie 201
71800 Siilinjärvi

Sähköposti

pekka@pekkavehvilainen.fi
tilaukset@pekkavehvilainen.fi

Seuraa meitä